Завантаження ...
banner
banner

У бібліотеці № 2 розповіли про дизайн сучасних зачісок

2 лютого працівники бібліотеки-філіалу №2 запросили своїх користувачів, колег на майстер-клас «Дизайн сучасних зачісок». На майстер клас також завітали представники міського центру соціальних служб


2 лютого працівники бібліотеки-філіалу №2 запросили своїх користувачів, колег на майстер-клас «Дизайн сучасних зачісок». На майстер клас також завітали представники Ніжинського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

В усі часи важливою складовою неповторного стилю людини була зачіска. Завідуюча філії №2 Івасенко Ніна Іванівна оформила книжкову виставку літератури по сучасних зачісках. 
 
Однією з найбільш творчих і популярних професій є професія перукаря.  Впродовж віків людина вигадувала нові прикраси, форми зачісок, одяг, нову моду, новий стиль.  
 
Майстер виробничого навчання перукарів ДНЗ «Ніжинського професійного аграрного ліцею» Тетяна Конопля розповіла присутнім про догляд за волоссям різного типу, порекомендувала народні відновлюючі маски для волосся та відповіла на запитання дорослих і дітей. І порадила, що дитячі зачіски повинні виглядати гарно, прикрашати дитину та водночас вони повинні бути простими у виконанні та не заважати дітям при грі чи за уроками. 
 
Учні-перукарі надали майстер-клас з різного виду плетіння: «Бант», «Колосок», «Риб’ячий хвіст» та ще багато інших технік плетіння буденних та святкових зачісок.
 
Всі присутні після закінчення майстер - класу поверталися додому з чудовим настроєм та з гарними оригінальними зачісками.

Гавриленко О.В.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: