Завантаження ...
banner
banner

Як правильно сушити волосся феном: поради перукарів

Як правильно сушити волосся феном: поради перукарів фото
Професіонали виділяють 4 правила, які допоможуть зрозуміти суть ідеального гарячого укладання та при цьому зберегти волосся у здоровому стані.
 

Вибір правильного аксесуара


Без правильно підібраної гребінця неможливо укласти локони і зберегти їх блиск. При виборі брашинг рекомендовано звертати увагу на структуру волосся. Негусті та тонкі найкраще укладаються круглою натуральною щіткою, діаметр якої підбирається під довжину.
Така щітка допоможе створити об’єм та блиск за рахунок пригладжування кутикули волосся. Товсте та пористе волосся з гарною густотою краще укладати за допомогою металевого брашингу з пластиковим ворсом.
Додатково професіонали радять внести у свій догляд скелетну гребінець. Вона допоможе пропрацювати прикореневу зону, додати об’єм і прочесати густу шевелюру. До того ж їй простіше піднімати пасма від коріння для доступу до них гарячого повітря від фена.
 

Правильне стан волосся


Категорично заборонено укладати занадто мокре волосся або вже висохле після миття. У першому випадку вони обтяжені вологою, тендітні і можуть легко розтягнутися, ламаючись по всій довжині. З таким підходом дівчина помітить, як на гребінці з кожним днем ​​залишається все більше зламаного волосся.
Укладання вже сухих локонів може призвести до перетину і сухості. Вони висохли і вже набули форми, змінити яку буде майже неможливо. Процедура травмує довжину. На думку майстрів, проводити укладання можна тоді, коли локони висохли на 60%.
 

Обов’язкове використання термозахисту

Кошти із захистом від перегріву та статики — це не маркетинговий хід, а необхідність, якщо дівчина хоче мати здорові локони та робити щоденне укладання.
Сьогодні термозахист має формат молочка, крему, спрею, флюїду та крім функції створювати захисну оболонку на волоссі від перегріву вона додає блиск, сприяє швидкому розплутуванню кінчиків, зволожує, оберігає від ультрафіолетових променів тощо.
 

Застосування насадок на фен


Багато дівчат після покупки фена прибирають насадки, що входять в комплектацію. Що є великою помилкою. Справа в тому, що за допомогою насадки фен спрямовує повітря заданою траєкторією, а не проходить по волоссю хаотично.
Спрямований струмінь дозволяє акуратно обробити кожне пасмо по черзі, не пересушуючи волосся навколо нього. Крім цього, насадка спрощує підведення струменя повітря до кореневої зони.
Те саме стосується дифузора, дуже недооціненого аксесуара. Він чудово підходить для укладання пористого і кучерявого волосся, дозволяє якісно пропрацювати зону біля коріння, максимально піднімаючи локони. Потрібно просто опустити голову вниз, направити перпендикулярно дифузор і спрямовувати його рухом укладання.
Прості правила допоможуть дівчатам досягти красивої зачіски, а також зберегти локони від пересушування.



 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: