Завантаження ...
banner
banner

В ЗОШ № 14 відкрили туалет в приміщенні школи

Перший день навчання ІІ семестру у ЗОШ І-ІІІ ст. № 14 почався з довгоочікуваної події. На загальношкільну лінійку зібралася вся шкільна родина, адже здійснилася мрія не одного покоління випускників, в школі нарешті встановили внутрішні туалети.

Перший день навчання ІІ семестру у ЗОШ І-ІІІ ст. № 14 почався з найприємнішої та довгоочікуваної події . На загальношкільну лінійку зібралася вся родина, адже здійснилася мрія не одного покоління випускників. Директор школи Бублик Т.В. подякувала всім, хто був причетний до облаштування внутрішнього туалету, висловила слова вдячності батькам за підтримку та небайдуже ставлення до нагальних потреб школи.

Внутрішній туалет у школі – це насамперед дотримання гігієни та запорука здоров’я дітей. Робота велася за рахунок коштів місцевого бюджету та клопіткої праці батьків, працівників школи.

Від імені батьків зі словами вдячності звернулася голова батьківського комітету школи Подусенко О.В.

Учнівський, батьківський та педагогічний колективи школи висловлюють щиру подяку: міському голові Ліннику А.В., начальнику управління освіти Крапив’янському С.М.,начальнику міськводоканалу Лабузькому П.М., приватному підприємцю фірми «Viknaroff» Прокопенку В.О.. Особливі слова вдячності справжнім чарівникам - батькам Малюзі Ю.О., Лаврінцю О.В., Фурману  І.М. , випускнику школи Лучку І.В., бо саме завдяки їм виконувалися всі будівельні та монтажні роботи.





 

Директор школи Т.В.Бублик

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: