Завантаження ...
banner
banner

Прокуратура реагує на порушення при використанні бюджетних коштів

Ніжинська місцева прокуратура приділяє значну увагу захисту інтересів держави в бюджетній сфері, в тому числі при використання бюджетних коштів, спрямованих на закупівлю відділами освіти, навчальними закладами для дітей, відповідних товарів, робіт і послуг.

Ніжинська місцева прокуратура приділяє значну увагу захисту інтересів держави в бюджетній сфері, в тому числі при  використання  бюджетних коштів, спрямованих на закупівлю відділами освіти, навчальними закладами для дітей, відповідних товарів, робіт і послуг. 

Вивченням відповідної документації, щодо використання у 2015 році бюджетних коштів, спрямованих районним відділом освіти Ніжинської РДА на капітальний ремонт приміщень навчальних закладів району, місцевою прокуратурою виявлено два випадки завищення вартості будівельних робіт на суму понад 61 тис. грн.
 
За фактами виявлених порушень місцевою прокуратурою 04.02.2016 та 09.02.2016 внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366 КК України. 

За інформацією Ніжинської місцевої прокуратури
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: