Завантаження ...
banner
banner

День відкритих дверей в Ніжинській ЗОШ № 15

13 лютого 2016 року школа №15 гостинно відкрила двері для майбутніх першокласників та їх батьків. Директор навчального закладу Павлюченко Тетяна привітала гостей, розповіла про школу, її здобутки та можливості розвитку навчальних і творчих здібностей школярів, познайомила з класними керівниками майбутніх першокласників.



13 лютого 2016 року школа №15 гостинно відкрила двері для майбутніх першокласників та їх батьків. Директор навчального закладу Павлюченко Тетяна  привітала гостей, розповіла про школу, її здобутки та можливості розвитку навчальних і творчих здібностей школярів, познайомила з класними керівниками майбутніх першокласників. 

Цікава концертна програма створила атмосферу доброзичливості, творчості та захопила високим рівнем виступу учнів школи. Класні керівники провели екскурсію по закладу. Надовго затрималися діти та батьки біля виставки учнівських малюнків, учнівських виробів, навчальних і спортивних досягнень вихованців.

Широко відкрили двері для гостей комп’ютерні класи, спортивна, гімнастична, хореографічна зали, класні кімнати, кабінети. Не залишилися поза увагою батьків і дітей зали громадянського, національно-патріотичного виховання, навчальних досягнень школярів, формування здорового способу життя.

Класні керівники ознайомили батьків з роботою школи з підготовки першокласників «Дзвіночки», де вони зможуть отримати кваліфіковану підготовку майбутніх школярів, поради та консультації соціального педагога і практичного психолога.

Школа радо чекає на майбутніх першокласників!
 

Адміністрація ЗОШ №15
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: