Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинській РДА відбулося урочисте врученням ID-паспортів 16-річним юнакам та дівчатам

Фото.
З 11 січня на Чернігівщині почали оформляти паспорти громадянина України у вигляді пластикової картки, на яку вносять біометричні дані власника (ID-картка)

Ніжинська РДА, id-паспорти ніжин, новини ніжина, ніжин новини,


З 11 січня на Чернігівщині почали оформляти паспорти громадянина України у вигляді пластикової картки, на яку вносять біометричні дані власника (ID-картка). В першу чергу новий документ оформлятиметься громадянам, які досягли 16-річного віку й одержують паспорт вперше.

16 лютого 2016 року голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин вручив паспорти громадянина України юнакам і дівчатам Ніжинського району.
 
З цієї нагоди Вячеслав Анатолійович запросив 16-річних «винуватців» заходу до свого кабінету. В присутності начальника Ніжинського міського відділу Управління Державної міграційної служби в Чернігівській області Світлани Іваненко, заступника голови райдержадміністрації Оксани Мелашенко, рідних та близьких, п’ятеро юних громадян стали першими жителями Ніжинського району, хто отримав найголовніший документ у формі пластикової ID-картки.
 
Вітаючи зі знаменною подією молодих людей, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин зазначив:
- Для вас починається новий відлік часу, коли ви своєю працею, вмінням, волею, розумом зможете зробити вагомий внесок у розбудову нашої країни. З цієї хвилини починається відлік вашого нового життя. Пам’ятайте: віднині турботи держави – це ваші турботи, її честь – це ваша честь. Я сподіваюся, що ви з гідністю будете виконувати свій громадянський обов’язок по розбудові справді незалежної, заможної України.
 
Вячеслав Анатолійович побажав молоді з честю носити високе звання громадянина України і бути справжніми патріотами Батьківщини, її вірними доньками і синами.
 
Паспорти громадянина України у вигляді пластикової картки (ID-картки) були вручені:
1. Диннику Євгенію, учню 10 класу Світанківської ЗОШ І-ІІІ ст.;
2. Шейковій Катерині, ліцеїстці ліцею при НДУ ім.М.В. Гоголя;
3. Гнипі Сергію, учню Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст.;
4. Очковському Владиславу, учню Ніжинської школи;
5. Бойченко Анастасії, студентці Бобровицького коледжу, жительці с.Шатури.

вячеслав івашин, Ніжинська РДА, id-паспорти ніжин, новини ніжина, ніжин новини,



 
Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: