Завантаження ...
banner
banner

Тепер в Ніжині все буде «ProZorro»

На сайті міської ради з’явилось розпорядження міського голови про «Про здійснення електронних закупівель».Відповідно до розпорядження, затверджується порядок здійснення закупівель і послуг виконавчими органами, комунальними закладами, установами та підприємствами Ніжинської міської ради у системі електронних державних закупівель «ProZorro».

ProZorro


На сайті Ніжинської міської ради з’явилось розпорядження міського голови про «Про здійснення електронних закупівель». 

Відповідно до розпорядження, затверджується порядок здійснення закупівель і послуг виконавчими органами, комунальними закладами, установами та підприємствами Ніжинської міської ради у системі електронних державних закупівель «ProZorro».
 
Міський голова наказав керівникам виконавчих органів, комунальних закладів, установ та підприємств Ніжинської міської ради:
  • зареєструватись  до 11 березня 2016 року на одному з електронних майданчиків у електронній системі публічних закупівель «ProZorro» та укласти договір з обраним електронним майданчиком.
  •  
  • визначити відповідальну особу та, при необхідності, утворити окремий комітет для здійснення закупівель з використанням електронного майданчика.
  •  
  • забезпечити проведення закупівель товарів, послуг  згідно Порядку здійснення закупівель товарів і послуг виконавчими органами, комунальними закладами, установами та підприємствами Ніжинської міської ради у системі електронних державних закупівель «ProZorro»
  •  
  • надавати інформацію щодо закупівель здійснених у системі електронних державних закупівель «ProZorro», а також поза межами процедур щомісяця до 15 числа, за попередній місяць відділу економіки виконавчого комітету Ніжинської міської ради
  •  
  • покласти на керівників виконавчих органів, комунальних закладів, установ та підприємств Ніжинської міської ради персональну відповідальність за закупівлю товарів,  послуг у відповідності до чинного законодавства та цього розпорядження, в тому числі не допускати ділення предмету закупівлі з метою уникнення процедури закупівлі, визначеної цим розпорядженням

 

Нагадаємо, що система електронних державних закупівель «ProZorro» працює з лютого 2014 року. За цей час майже 3000 державних замовників оголосило більше 50 тисяч торгів. На підставі розпорядження Кабінетом Міністрів України №1408-р від 25.12.2015р. ProZorro є пілотним проектом, державним замовникам рекомендовано використовувати систему для допорогових закупівель товарів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: