Завантаження ...
banner
banner

Юні артисти з Ніжинщини виступили на конкурсі «Надія 2016»

10 березня 2016 року в Чернігові відбувся обласний хореографічний фестиваль-конкурс «Надія 2016». На фестивалі Ніжинський район представляли три колективи Ніжинської районної дитячої школи мистецтв

Надія 2016


10 березня 2016 року на сцені обласного академічного українського музично-драматичного  театру імені Т. Шевченка відбувся обласний хореографічний фестиваль-конкурс «Надія 2016». До Чернігова приїхали  826 конкурсантів  із усієї області.

На фестивалі Ніжинський район представляли колективи Ніжинської районної дитячої школи мистецтв «Усмішка» (Талалаївський філіал), «Крутівчанка» (Крутівський філіал) та «Мрія» (Лосинівський філіал). Як і в минулі роки, їх вихованці повернулися додому з багатьма нагородами, хоча конкуренція в цьому році була, як ніколи, сильною. Але наших учнів журі достойно оцінило та зауважило, що їх майстерність, артистизм та професійність росте з кожним роком.  
 
 Здобутки колективів з ніжинщини

- Колектив «Мрія» - І місце у номінації «народно-сценічний танець» (старша вікова категорія), ІІ місце у номінації «класичний танець» (старша вікова категорія), ІІ місце у номінації «народно-сценічний танець» (середня вікова категорія), ІІІ місце у номінації «сучасний танець» (молодша вікова категорія);

- Колектив «Усмішка» - ІІ місце у номінації «сучасний танець» (середня  вікова категорія) та ІІ місце у номінації «стилізація народного танцю» (молодша вікова категорія);

- Колектив «Крутівчанка» - ІІІ місце у номінації «народно-сценічний танець» (середня вікова категорія).
 
Дітей до перемоги вели викладачі  Наталія  Ващенко, Юлія Ващенко, Марія Михальська, Світлана Мунтянова,  Тетяна Дудка. Допомагали їм в цьому концертмейстери Олена Шнейдер, Тетяна Думенко, Анатолій Литвиненко. 
 
Приємно відзначити, що в цьому році забезпечили  дітей автотранспортом  Ніжинська районна державна адміністрація та Ніжинська районна дитяча школа мистецтв. 
 
Хочеться висловити подяку батькам учнів, які всілякими можливостями допомагають  своїм діткам отримувати такі високі нагороди – коштами, пошиттям костюмів, навіть власною присутністю на конкурсі.
 

Щиро вітаємо наших вихованців із перемогами та віримо в подальші здобутки!

Надія 2016


Надія 2016

За інформацією відділу культури РДА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: