Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські ракетомоделісти отримали звання майстрів спорту України міжнародного класу

На розширеній нараді керівників підприємств та організацій міста міський голова Анатолій Лінник вручив посвідчення майстрів спорту України міжнародного класу спортсменам ракетомоделістам Степану Івченку та Сергію Шуляку.


На розширеній нараді керівників підприємств та організацій міста міський голова Анатолій Лінник вручив посвідчення майстрів спорту України міжнародного класу спортсменам ракетомоделістам Степану Івченку та Сергію Шуляку.

Про це повідомляється на сайті управління освіти Ніжинської міської ради.

Юнаки займаються багато років у ракетомодельному гуртку під керівництвом Панахна Володимира Володимировича є переможцями та призерами Всеукраїнських змагань школярів, чемпіонатів України та світу серед юніорів та дорослих. Неодноразово відстоювали честь України та міста на престижних змаганнях.
 
Степан Івченко та Сергій Шуляк на чемпіонаті Європи ракетомоделізму у 2015 році здобули перше місце. Наказом Міністерства молоді та  спорту України від 24 листопада 2015 року №4363 ніжинським ракетомоделістам присвоєно звання майстрів спорту України міжнародного класу.
 
Івченко Степан Сергійович розпочав заняття в ракетомодельному гуртку СЮТу в 2000-му році. Переможець та призер Всеукраїнських змаганнь школярів, Чемпіонатів України, етапів Кубка України та Світу. Член збірної команди України на Чемпіонаті Світу 2014 р. в Болгарії та Чемпіонаті Європи 2015 р. у Львові. У 2010 році отримав звання Майстер спорту України. На Чемпіонаті Європи 2015 року посів 1 місце в класі моделей S-3-A.
 
Шуляк Сергій Володимирович розпочав заняття в ракетомодельному гуртку СЮТу в 1999-му році. Переможець та призер Всеукраїнських змаганнь школярів, Чемпіонатів України, етапів Кубка України та Світу. Член збірної команди юніорів на Чемпіонаті Світу 2006р. у м. Байконур, збірної команди України на Чемпіонаті Європи 2013 р. та Чемпіонаті Світу 2014 р. в Болгарії, Чемпіонаті Європи 2015 р. у Львові. Бронзовий призер Чемпіонату Європи 2013  в класі моделей S-3-A У 2007 році йому було присвоєно звання Майстер спорту України. На Чемпіонаті Європи 2015 року посів 1 місце в класі моделей S-1-В. З 2010 року займає посаду керівника  ракетомодельного гуртка СЮТ.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: