Завантаження ...
banner
banner

Синоптики: на Чернігівщині в найближчі дні будуть незначні опади та шквальний вітер

За прогнозом синоптиків Чернігівського обласного центру з гідрометеорології в найближчу добу буде спостерігатися хмарна погода з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень сніг, мокрий сніг, на дорогах подекуди ожеледиця

весна погода, погода на чернігівщині


За прогнозом синоптиків Чернігівського обласного центру з гідрометеорології в найближчу добу буде спостерігатися хмарна погода з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень сніг, мокрий сніг, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура по області вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.

На 25-26 березня прогнозується хмарна погода з проясненнями, вночі 25 березня невеликі опади, в решту часу без істотних опадів, на дорогах  подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, 25 березня місцями пориви 15-18 м/с. Температура 25 березня вночі від 3° морозу до 2° тепла,  вдень 0-5º тепла, 26 березня 2-7° морозу,  вдень 3-8º тепла.
 
А за попередніми прогнозами 27-28 березня істотних опадів не буде. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 3-8° тепла.  
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: