Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські школярі вивчали стрілецьку зброю

З 29 по 31 березня 2016 року на базі військової частини А 4558 проведено навчальне заняття з учнями 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Ніжина з практичного вивчення стрілецького озброєння

З 29 по 31 березня 2016 року на базі військової частини А 4558 проведено навчальне заняття з учнями 11-х класів  загальноосвітніх навчальних закладів міста Ніжина  з практичного вивчення стрілецького озброєння. 

На території військової частини командуванням було організовано та оснащено 3 навчальних місця: 
  • ознайомлення з основними видами стрілецької зброї; 
  • детальне вивчення автомата Калашникова калібру 5,45; 
  • місце для підготовки до виконання початкової вправи при стрільбі з автомата Калашникова. 
     
Кожне місце  було обладнано  відповідно  до вимог статутів та правил безпеки. 
 
Заняття проводилися досвідченими інструкторами військової частини, які пройшли спеціальну теоретичну і практичну підготовки та військове злагодження в зоні АТО протягом одного року. Кожен із 200 учнів, учасників навчання, особисто виконав  вправи, передбачені програмою навчальних занять.

Навчання було організовано командуванням військової частини А 4558 на волонтерських засадах за підтримки Ніжинського об’єднаного військового комісаріату, міського голови та управління освіти Ніжинської міської ради. Учні отримали практичні  навики  по володінню стрілецьким озброєнням та підготовку до навчально-польових зборів.
 

Учасники та організатори висловлюють щирі слова вдячності командуванню військової частини А 4558  за організацію та проведення занять.












 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: