Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині очікується тиждень дощів та заморозки

Новий тиждень на Чернігівщині принесе високу вологість повітря та коливання температури, очікуються короткочасні грозові дощі, про це повідомляє Укргідрометцентр

Погода, Гідрометеоцентр

Новий тиждень на Чернігівщині принесе високу вологість повітря та коливання температури, очікуються короткочасні грозові дощі, про це повідомляє Укргідрометцентр.

В понеділок, 18 квітня, очікується невеликий дощ, температура повітря становитиме +17…+19 градусів. Вітер північно-західний 5-10 м/с.

Волога погода домінуватиме цілий тиждень. Невеликі або помірні дощі чергуватимуться із проясненнями.

Погода, Гідрометеоцентр

У вівторок та середу, в області хмарна погода буде триматися до самого вечора.В Ніжині очікуються  дрібні дощі в середу 20 квітня. Стовпчики термометрів вночі показуватимуть +6..+8, вдень температура підвищиться до +13…+15 градусів. Вітер 19-20 квітня буде північно-західний 5-10м/с.



У четвер, 21 квітня, в регіоні дощі посиляться і температура повітря впаде. Вночі синоптики прогнозують заморозки – 1…–3 градусів, вдень +6..+8 градусів.

В п’ятницю також очікується температура – 1…–3 градусів, в день +4...+6.

Як відомо, коливання температури, атмосферного тиску та чергування хмарності з сонячною погодою можуть погрішити стан здоров’я людей із проблемами тиску, із захворюваннями бронхо-легеневої системи та суглобів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: