Завантаження ...
banner
banner

Постапокаліпсис на центральній вулиці

Кожної весни Ніжин стає гарнішим і чистішим. Комунальні служби прибирають вулиці, фарбують дерева та бордюри. Але, на фоні такої чистоти та краси, абсурдним та сюрреалістичним виглядає дитячий майданчик на вулиці Шевченка поблизу зупинки Молодіжна


Кожної весни Ніжин стає гарнішим і чистішим. Комунальні служби прибирають вулиці, фарбують дерева та бордюри. Цього року також приємно відзначити, як комунальники прибирають наше місто.

Але, на фоні такої чистоти та краси, абсурдним та сюрреалістичним виглядає дитячий майданчик на вулиці Шевченка поблизу зупинки Молодіжна.
Цей майданчик збудований 30 років тому кооперативом «Джерела», є також візитівкою нашого міста. На нього звертають увагу  гості,  які їдуть з вокзалу до центру. Вважаю, що керманичі міста мають звернути увагу на цей майданчик , який знаходиться в занедбаному стані. Жахливо розмальовані руїни «замку» схожі на кадри постапокаліптичного фільму  

Зламані та непридатні до експлуатації дерев’яні,  і бетонні вироби несуть загрозу дітям. Звісно, будь-які розумні батьки не пустять власну дитину гратися у такому загрозливому місці. Можливо такий майданчик і не потрібен у цьому місті, але в такому разі  потрібно його «зачистити».

Тетяна Гулицька
 






Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: