Завантаження ...
banner
banner

В Ніжині судили жителів Носівки за розбій

Прокурором в Ніжинському міськрайонному суді підтримано державне обвинувачення відносно жителів Носівки у у кримінальному провадженні за фактом нападу з метою заволодіння чужим майном, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з насильством та проникненням у житло

Розбій, кримінал, розбой, суд, прокуратура


Прокурором в Ніжинському міськрайонному суді підтримано державне обвинувачення відносно жителів м. Носівка, один із яких неповнолітній, у у кримінальному провадженні за фактом нападу з метою заволодіння чужим майном, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з насильством та проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 КК України).

Наданими  прокурором в судовому засіданні доказами встановлено, що в липні минулого року обвинувачені проникли до житла потерпілого, вчинили на нього напад, спричинивши тілесні ушкодження, та заволоділи його коштами та майном. 

Державним обвинувачем у суді викладено обґрунтовану позицію призначення міри покарання, пов’язаної із позбавленням волі, мотивуючи тим, що зловмисники, один із яких вже мав кримінальний досвід та побував у місцях позбавлення волі, вчинили особливо тяжкий злочин щодо особи похилого віку.
 
Суд підтримав позицію прокурора, визнав обвинувачених винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України, та призначив повнолітньому покарання у виді позбавлення волі строком на 7 років з конфіскацією майна, неповнолітньому, враховуючи його щире каяття та відшкодування завданих збитків, – 4 роки та 6 місяців позбавлення волі.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: