Завантаження ...
banner
banner

Погода на травневі свята порадує любителів шашликів

На травневі свята ніжинців очікує тепла, сонячна погода, що не може не порадувати любителів активного відпочинку. Протягом грядущих чотирьох вихідних лише одного дня очікується невеликий дощ

На травневі свята ніжинців очікує тепла, сонячна погода, що не може не порадувати любителів активного відпочинку.

Протягом грядущих чотирьох вихідних лише одного дня очікується невеликий дощ.
 
Сьогодні, 29 квітня, синоптики обіцяють суху теплу погоду, температура вдень підніметься до +17..+19 °С, вночі до + 7. Вітер північно-західний, 3-8 м/с.


Останній день квітня також не принесе сюрпризів – похмуро з проясненням, без істотних опадів, прогнозує гідрометцентр. Вдень стовпчик термометра досягне максимально +18 °С.
Пасхальна ніч на Чернігівщині прогнозується вітряною 5-10 м/с, без істотних опадів. Температура опуститься до +5… +7 °С.

З такими ж погодними умовами розпочнеться останній місяць весни – 1 травня привітно порадує любителів відпочити на природі. Вдень очікується суха тепла погода з +16… +18 °С, вночі до +7. Вітер східний, 5-10 м/с.

Лише 2 травня на всій території області пройдуть невеличкі весняні дощі при температурі +16… +18 °С. Однак, уже вночі розпогодиться, стовпчик термометра опуститься до +6… +8 °С.


Наостанок вихідні також не розчарують - 3 травня температура повітря прогріється до +20, вітер подує з півдня, однак опадів не принесе. Вночі очікується +8 °С.

Отож, проведіть ці довгоочікувані святкові вихідні весело і з користю для себе - погода тому сприяє. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: