Завантаження ...
banner
banner

Новина з соцмереж: Чи продадуть ніжинський танк за 200 мільйонів?

Легкий радянський танк Т-70 попри численні чутки залишається стояти в центрі Ніжина. Історики кажуть, що це один із танків, які визволяли місто. Між тим в кулуарах Ніжинської міської ради ходять чутки про те, що танк хочуть купити німці

Т-70

Легкий радянський танк Т-70 попри численні чутки залишається стояти в центрі Ніжина. Історики кажуть, що це один із танків, які визволяли місто. Між тим в кулуарах Ніжинської міської ради ходять чутки про те, що танк хочуть купити німці, про це пише Назаренко Віталій.

За бойову машину легендарного командира Хайтовича дюссельдорфці наче б то пропонують 7 мільйонів євро. Виявляться, у такому прекрасному стані подібних танків в Україні лише 4 одиниці. 
 
Наскільки вірогідними є чутки про пропозицію німців, розміром в 7 мільйонів євро (а це, на секундочку, - майже 200 мільйонів гривень), можна дізнатися, переглянувши кореспонденцію Ніжинської міської ради. За моєю інформацією, лист від німців надходив офіційним листом на ім'я градоначальника Анатолія Лінника. Якщо це дійсно так, тоді не зрозуміло чому цю інформацію приховують від громадськості.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: