Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині новий директор краєзнавчого музею

У понеділок 16 травня відбулось друге і останнє засідання конкурсної комісії по заміщенню вакантної посади директора Ніжинського краєзнавчого музею ім. І. Спаського. Кожен з претендентів презентував свою програму, на основі якої у значній мірі, і обирали майбутнього директора

Сергій Зозуля


У понеділок 16 травня відбулось друге і останнє засідання конкурсної комісії по заміщенню вакантної посади директора Ніжинського краєзнавчого музею ім. І. Спаського. Кожен з претендентів презентував свою програму, на основі якої у значній мірі, і обирали майбутнього директора. 

Найцікавіша програма була саме у Сергія Зозулі. Та й його сьогоднішня робота максимально наближена до музейної справи – він старший науковий співробітник Центру пам'яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам'яток історії та культури. Тим не менше, депутатська комісія рекомендувала обрати Геннадія Дудченка чи Наталію Дмитренко. 

Шляхом таємного голосування новим директором Ніжинського краєзнавчого музею ім. І. Спаського обрано Сергія Зозулю. За нього віддали свої голоси 5 членів комісії, за Геннадія Дудченка – 3, за Серія Разона – 1.





















Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: