Завантаження ...
banner
banner

Перша премія "Диво-дитини" - наша!

Фото.Відео
19 травня 2016 року у Міністерстві освіти та науки України відбувся 3-ій етап Всеукраїнського конкурсу «Диво-дитина», на якому поважне журі визначало між номінантами першу, другу та третю премію


«Сучасні діти – це енергія нескінченних можливостей… Найкоротший шлях дитини до успіху та щастя – це правильно сформована ієрархія цілей та цінностей…». Так сказав президент конкурсу «Диво-дитина» Віктор Новіков, завдяки якому вже 8-й рік поспіль відбувається конкурс «Диво-дитина»

19 травня 2016 року у Міністерстві освіти та науки України відбувся 3-ій етап Всеукраїнського конкурсу «Диво-дитина», на якому поважне журі визначало між номінантами першу, другу та третю премію. Хочеться зауважити, що конкурс проходив у три етапи: 1 етап – комісія розглядала анкети та оцінювала досягнення дітей за 5-ти бальною шкалою. 10 учасників у кожній номінації, які набрали найбільшу кількість балів, стали переможцями.
 
2 етап – комісія розглянула анкети переможців 1 етапу та обрала 3-х фіналістів у кожній номінації;
3 етап – презентація лауреатів, визначення і нагородження переможців конкурсу.
 
Як відомо, в премії беруть участь найбільш талановиті та обдаровані діти України, які завдяки своїй праці та наполегливості, терпінню й прагненню до перемоги, мають значні досягнення не тільки у нашій країні, а й у світі.
Необхідно наголосити, що Всеукраїнська премія «Диво-Дитина» має такі номінації: «Найтворча дитина, «Найспортивніша дитина», «Найрозумніша дитина», «Найдивовижніша дитина», «Найгероїчніша дитина». 
 
У номінації «Найтворча дитина» першу премію конкурсу здобула вихованка зразкового художнього колективу «Фітодизайн» НБДЮ (керівник – Петренко Л.Б.), учениця школи мистецтв при КВНЗ «НУКіМ ім. М. Заньковецької» (викладач – Петренко Ю.М.), учениця ЗОШ № 15 – Павлюченко Мирослава. 
 

На церемонію нагородження були запрошені відомі артисти, спортсмени, політики, представники міністерств і відомств, інші публічні особи, небайдужі до виховання та розвитку дітей, а також представники ЗМІ. Журі ретельно і відповідно вимог номінацій, оцінювало кожен виступ лауреатів. Враховувалось і загальне враження від образу, і емоційність, і артистизм, і самопрезентацію учасників. Наша Мирослава полонила серця, як зовнішнім виглядом (була вдягнена в дизайнерський одяг від Юлії Петренко), так і своїми творами мистецтва. Дівчинка представила на розгляд журі триптих «Народження України!» (картини, виконані на тонованому папері декоративним живописом). Журі віддало перемогу Мирославі одноголосно! Хочеться зазначити, що такі вагомі результати можливі лише при співпраці батьків і викладачів мистецьких та освітніх закладів. Це надзвичайно кропітка і багаторічна праця!






















Юлія Петренко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: