Завантаження ...
banner
banner

Перехідний Кубок з пішохідного туризму залишився в Ніжині.

Нещодавно пройшов Відкритий Чемпіонат Чернігова з пішохідного туризму для команд старше 14 років, водночас проходив і обласний етап Чемпіонату України серед юніорів з пішохідного туризму. У вищезазначених змаганнях брали участь і команди з Ніжина


Нещодавно пройшов Відкритий Чемпіонат Чернігова з пішохідного туризму для команд старше 14 років, водночас проходив і обласний етап Чемпіонату України серед юніорів з пішохідного туризму. У вищезазначених змаганнях брали участь і команди з Ніжина. З 13 по 16 травня 2016 року змагалися команди на дистанціях різного класу складності. Так, змагання у старшій групі проходили на дистанціях «Смуга перешкод» та «Крос-похід» 4 класу. Перемогу, як в окремих видах програми, так і у загальному заліку Чемпіонату виборола команда «РАНДЕВУ-S» з Ніжина.

За підсумками Відкритого Кубку Чернігівської області з пішохідного туризму «Адреналін 2015-2016» (одним з етапів якого є Відкритий Чемпіонат Чернігова) команда «РАНДЕВУ-S» стала переможцем і вже другий рік поспіль привезла в Ніжин Перехідний Кубок. Кращою в області стала команда у складі Журавльова Владислава, Шевченка Владислава, Кононця Євгенія, Козубенка Євгенія, Герасименка Андрія та Ворони Ольги. Всі спортсмени команди є кандидатами в майстри спорту зі спортивного туризму.

Змагаючись паралельно зі старшими товаришами на дистанціях «Смуга перешкод» та «Крос-похід» 2 класу не пасла задніх і молодь (2002-2004 років народження). Так на дистанції «Смуга перешкод» 4 та 5 місця вибороли команди «Динаміт» (ЗОШ №9) та «РАНДЕВУ-2» відповідно. Підтвердженням досить високого рівня підготовки юних спортсменів стало 3 місце на дистанції «Крос-похід» 2 класу, яке виборола команда «РАНДЕВУ-2» у складі капітана команди Півень Наталії та спортсменів Глущенка Олександра, Ворони Даниїла та Куйди Валерії. Ця команда посіла загальне 4 місце на обласному етапі Чемпіонату України серед юніорів з пішохідного туризму. Є куди рости і головне, що у дітей є бажання. Будемо працювати далі. Час покаже.








Методист Центру ТКУМ О.С.Ровенчин 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: