Завантаження ...
banner
banner

Позиція Сергія Красновида щодо ситуації зі школою мистецтв

До редакції звернувся власник приміщення школи Сергій Красновид, який повідомив нові деталі щодо ситуації зі школою мистецтв

Школа мистетцв

До редакції звернувся власник приміщення школи Сергій Красновид, який повідомив нові деталі щодо ситуації із школою мистецтв.
 
Зокрема власник відзначив кілька важливих моментів:
 
1.  Власник дійсно планує орендну плату в розмірі 41 тис. грн. з розрахунку 41 грн. за метр квадратний. Але це мінімальний тариф, раніше встановлений рішенням виконкому.
 
2. Дирекція школи могла викупити приміщення школи, коли воно продавалось. Батьки навіть зібрали необхідні кошти, але куди вони поділись – невідомо. Є інформація , що батьківський комітет хотів би отримати звіт за кошти, які батьки збирали для викупу школи, а також звіт за кошти, що батьки постійно збирають.
 
Сергій Красновид наголошує на тому, що діти залишаться в школі в будь-якому разі. Школу, що знаходиться в досить поганому стані, за його словами планується привести до ладу. Власник планує створити умови для дітей, щоб вони могли нормально навчатися. Зокрема планується збудувати котельню та утеплити саму школу.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: