Завантаження ...
banner
banner

Ніжин поступово перетворюється у Венецію

Дощі, що йдуть майже кожного дня вже протягом кількох тижнів, поступово перетворюють Ніжин у Венецію. Підтоплені городи, парки, дороги – все, що знаходиться у низинах. Система водовідведення не справляється з об'ємами води, що випадає з дощами

Дощі, що йдуть майже кожного дня вже протягом кількох тижнів, поступово перетворюють Ніжин у Венецію. Підтоплені городи, парки, дороги – все, що знаходиться у низинах. Система водовідведення не справляється з об’ємами води, що випадає з дощами.  

Вчорашня злива в черговий раз перетворила Набережну на венеційський канал. Автомобілі мов гондоли долали потоки води, намагалися об'їхати найглибші місця. Хто ж не знав дороги – влітав у воду на повній швидкості, здіймаючи море бризок і поливаючи водою все і всіх. Один позашляховик не витримав випробування водою і зупинився посеред цього моря, посеред вулиці. Лише за двадцять хвилин, коли висох двигун чи інжектор, водій зміг завести свій автомобіль і поїхати далі. 

Тим часом Набережна – не найбільш проблемна у плані підтоплення вулиця. Набагато гірші справи по вулиці Незалежності біля Оптового ринку. Яка там була ситуація під час зливи?

Дощі принесли Ніжину чергове випробування. Поки що місто зі складнощами, але з проблемами справляється. Але і небесна канцелярія не поступається...
 












 



Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: