Завантаження ...
banner
banner

Відомі прикмети ніжинського грабіжника

Грабіжник був у шапці натягнутий на очі, светрі з довгою шиєю підтягнутою до носа. Куртка коротка, у джинсах. Статура доволі масивна, ноги повні. Вік близько 18 -25 років. Обличчя видовжене, худорляве, щоки з впадинами.

Сьогодні в редакцію Mynizhyn.com звернулася одна із постраждалих від рук ніжинського грабіжника. Вона детально розповіла про спробу пограбувати її у минулу п'ятницю по вулиці Комінтерна та описала грабіжника. 

"Іду я у п'ятницю по Чапаєва, спокійно ні про що не думаю, ще не знала ні про які випадки грабіжництва. Дивлюся хтось мені іде на зустріч із ліхтариком. На вулиці світла нема, але в людей є. Думаю що мені боятися? Чую ще ззаду якісь важкі і швидкі кроки, хтось тьоп-тьоп, прямо по калюжах. Думаю, хтось з молоді, вони ж вічно спішать кудись, я й вирішила - буди йти по середині.  Чую, воно мене наздогнало і тягне за сумку. Спочатку подумала , що це чоловік вирішив пожартувати  або син. Але чую що ні. Він сильніше тягне. А в мене в сумці дві кукли, дівчатам на подарунок новорічний. Тому сумка видавалася об'ємною. Я собі тягну і кричу А-А-А-а-а-а... з усієї сили і не відпускаю. 

Грабіжник був у шапці натягнутий на очі, светрі з довгою шиєю підтягнутою до носа. Куртка коротка,  у синіх джинсах. Статура доволі масивна, ноги повні. Вік близько 18 -25 років. Обличчя видовжене, худорляве, щоки з впадинами. "
Як повідомили працівники міліції, це перший випадок, коли жертва ніжинського грабіжника запамятала його прикмети.

Нагадаємо, з минулого тижня у Ніжині майже щовечора реєструються випадки грабіжництва. Також, сьогодні Правий сектор Ніжина та Білий молот оголосили про набір добровольців для патрулювання вулиць міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: