Завантаження ...
banner
banner

У Кукшині довели, що «Чиста країна залежить від тебе!»

4 червня 2016 року в селі Кукшин поблизу місцевої школи пройшла акція “Чиста країна” з нагоди Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища, яка була організована згідно Програми розвитку ООН в Україні "Clima East: Збереження та стале використання торфовищ"

4 червня 2016 року в селі Кукшин поблизу місцевої школи пройшла акція “Чиста країна” з нагоди Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища, яка була організована Представництвом Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні,  а саме – Програми розвитку ООН в Україні "Clima East: Збереження та стале використання торфовищ".

Мета екологічної акції “Чиста країна” – привернути увагу суспільства до глобальної проблеми засмічення навколишнього природного середовища.
 
До акції долучилися близько 50 учасників.
 
Менеджер Проекту ЄС – ПРООН climaeast: “Збереження та стале використання торфовищ” Василь Толкачов, експерт Проекту ЄС – ПРООН clima east: “Збереження та стале використання торфовищ” Олег Колосок, голова районної ради Олег Бузун разом зі своєю родиною, голова Кукшинської сільської ради Олександр Пивовар, директор комунального закладу “Регіональний ландшафтний парк  “Ніжинський” Ніжинської районної ради” Сергій Мельникович, голова об'єднання сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів "Чернігівщина екологічна" Оксана Нечепорук, працівники виконавчого апарату районної ради, учні, педагогічний коллектив та працівники Кукшинської ЗОШ І-ІІІ ступенів на чолі з директором навчального закладу Юлією Пехотіною та просто небайдужі люди прибирали ділянки довкола школи та в центрі села.
 
У місці прибирання були розміщено інформаційний стенд із закликом дотримуватися чистоти “Це сміття може пролежати тут ще 400 років. Не залишайте його тут, будь ласка”.
Усі учасники акції отримали футболки із логотипом та закликом акції – “Чиста країна залежить від тебе!” Та “Збережемо природу разом з регіональним ландшафтним парком “Ніжинський”.











































Вікторія ОХРІМЕНКО, начальник організаційного відділу районної ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: