Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відбувся турнір на призи Ірини Мерлені

Фото.
4 червня 2016 року у Нiжині в СК «Зiрка» вiдбувся II турнiр з вiльної боротьби на «Кубок Oлiмпiйської чемпiонки Iрини Мерленi». У 17 вагових категорiях взяли участь 132 спортсмени з 14 команд Чернiгiвської, Полтавської, Київської, Сумської областей та м.Києва

Боротьба


4 червня 2016 року у  Нiжині в СК «Зiрка» вiдбувся II турнiр з вiльної боротьби на «Кубок Oлiмпiйської чемпiонки Iрини Мерленi». У 17 вагових категорiях взяли участь 132 спортсмени з 14 команд Чернiгiвської, Полтавської, Київської, Сумської областей та м.Києва.

У командному залiку 1 мiсце та кубок виборов м. Нiжин, 2 мiсце − м.Щорс, 3 мiсце − м.Київ. Приз «за волю до перемоги» отримав Шеремет Iгор, «за кращу технiку» − Вергун Денис, «кращого борця»  − Соснiн Сергiй «наймолодшого учасника» − Сентiщев Влад.

Приємним подарунком для спортсменiв став запальний виступ народної артистки України Наталки Бучинської!
 
Олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені на своїй сторінці у фейсбук висловила подяку спонсорам i органiзаторам змагань, депутату Нiжинськоi мiськоi ради Сергiю Дзюбi та меценату Владиславу Атрошенко, а також мiськiй владi  Нiжина за пiдтримку та розвиток вiльної боротьби!






































 


За матеріалами сайту Асоціації вільної боротьби України
Фото: Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: