Завантаження ...
banner
banner

За вбивство матері дочці дали 9 років

Ніжинською прокуратурою підтримано обвинувачення відносно мешканки Козелецького району у кримінальному провадженні за фактом вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої

Суд, вбивство, кримінал

Ніжинською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення відносно мешканки Козелецького району Чернігівської області у кримінальному провадженні за фактом вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 121 КК України).

Наданими  прокурором в судовому засіданні доказами встановлено, що в листопаді минулого року обвинувачена перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння  та знаходячись у житловому будинку своєї матері, під час сварки з останньою умисно нанесла їй тілесні ушкодження, від яких потерпіла померла.   
 
Замість щирого розкаювання у вчиненому та зняття з душі «тягара» гріха, обвинувачена до останнього не визнавала своєї вини, незважаючи на беззаперечність доказів та висувала різноманітні версії своєї невинуватості у вчиненому злочині, які суперечили матеріалам кримінального провадження і спростовувались доказами. 
Державним обвинувачем у суді викладено обґрунтовану позицію призначення міри покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

Суд підтримав позицію прокурора, визнав обвинувачену винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 9 років. 
 

За інформацією Ніжинської
місцевої прокуратури
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: