Завантаження ...
banner
banner

Простий чоловік із Ніжина став справжнім мачо

Сьогодні, 12 липня, о 7 годині ранку на телеканалі «Індиго» у повторі телепередачі «Чотири мачо та удача» (6 випуск 2015 року, 2 сезон) був помічений Володимир Герасименко з Ніжина

Володимир Герасименко


Сьогодні, 12 липня, о 7 годині ранку на телеканалі «Індиго» у повторі телепередачі «Чотири мачо та удача» (6 випуск 2015 року, 2 сезон) був помічений Володимир Герасименко з Ніжина. 

Головному герою на момент зйомок проекту було 28 років. Пропрацювавши 10 років офіціантом, він втратив свою роботу, оскільки кафе продали та звільнили весь персонал.

Щоб утекти від земних проблем та полегшити свій біль, Володимир спокусився «зеленим змієм», почав сильно пити. Він швидко набрав вагу, вів нездоровий та розгульний спосіб життя.
 
Чоловік пишався тим, що прокидався в другій половині дня, жив зі своєю матір'ю, яка повністю дбала про потреби сина. Володимир же часто вередував та поводив себе, як дитина.
 
Спортом чоловік практично не займався, мало дбав про власну гігієну.
 
Суть реаліті-шоу – перевиховати головного героя за 4 дні, навчити правильно харчуватися, вести здоровий спосіб життя, гарно вдягатися, змінити шкідливі звички та привчити гарним манерам.
 
Чи допоможуть четверо ведучих проекту - фітнес-тренер, шеф-кухар, стиліст та психолог- «пропащій силі» стати справжнім мачо дивіться у цьому випуску.

Посилання для перегляду відео: "4 мачо та удача"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: