Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська бібліотека здобула перемогу

Наприкінці червня Ніжинська центральна міська бібліотека перемогла в конкурсі Української бібліотечної асоціації «Все про Європу"

Бібліотека


Наприкінці червня Ніжинська центральна міська бібліотека перемогла в конкурсі Української бібліотечної асоціації за проектом «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках», який реалізується за підтримки ЄС (програма «Ерасмус +»). Цей проект сприятиме поінформованості громадян стосовно процесів євроінтеграції України.

Для реалізації даного проекту була розроблена низка заходів. Один із таких заходів був присвячений Франції. 

25 травня 1957 року Франція стала членом Євросоюзу. Ця країна — багата своєю культурною спадщиною, а також асоціюється в нас із чудовими парфумами, модним одягом, а Париж вважається столицею кохання. У червні-липні 2016 року ця країна приймала до себе учасників футбольного чемпіонату «Євро-2016». Але останнім часом Франція почала асоціюватися з такими трагічними подіями як терористичні акти.
 
Саме останні події 14 липня в Ніцці дали поштовх провести акцію солідарності «Поети Ніжина проти тероризму». 
 
Невеличке курортне містечко Ніцца близьке ніжинцям тим, що там знаходиться могила ніжинки Ольги Хохлової, дружини Пабло Пікассо.

Ніжинська центральна бібліотека

По темі: 
Ніжинці — проти тероризму
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: