Завантаження ...
banner
banner

Грейдерувальник - це звучить гордо

Машиніст автогрейдера – це досить складна та відповідальна професія. З боку може здатися що все дуже легко і просто: їдь собі, крути важелі та вирівнюй дорогу…і все але така думка цілком помилкова


Машиніст автогрейдера  – це досить складна та відповідальна професія. З боку може здатися що все дуже легко і просто: їдь собі, крути важелі та вирівнюй дорогу…і все але така думка цілком помилкова.

На комунальному підприємстві «Виробниче управління комунального господарства» працює високоосвічений майстер своєї справи – Коротенко Микола Григорович. Цією Людиною з великої літери, пишається все підприємство: за відповідальність,порядність, працьовитість а також за те, що він в роботу вкладає частку своєї душі.
 
Працюючи на вулицях міста Микола Григорович завжди слідкує за якістю роботи а після грейдеровки ретельно перевіряє те що зробив. Не знайдеться жодної людини у якої б не залишалися тільки позитивні емоції після праці цього досвідченого майстра. Здавалося б звичайна скромна людина а скільки робить корисних справ для нашого рідного Ніжина та його жителів.
 
Нещодавно, наприклад, була зроблена грейдеровка вулиць: Широкомагерська, Сковороди,Обжаривська (колишня 40 років ВЛКСМ)та Тимошенка.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: