Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відбудеться міжнародний фестиваль

«Литаври» невдовзі зазвучать в Ніжині та Чернігові. Таку назву («Lytavry») має майбутній міжнародний фестиваль інтеграції слова в сучасному арт-просторі, який заплановано влаштувати 22-24 вересня у згаданих містах області



«Литаври» невдовзі зазвучать в Ніжині та Чернігові.

Таку назву («Lytavry») має майбутній міжнародний фестиваль інтеграції слова в сучасному арт-просторі, який заплановано влаштувати 22-24 вересня у згаданих містах області.

Питання щодо організаційної підготовки та матеріальної підтримки цього заходу було обговорено 3 серпня на нараді в Чернігові, яку провів заступник голови обласної ради Арсен Дідур.
 
Участь у робочому засіданні взяли керівники профільних структурних підрозділів обласної виконавчої та публічної влади й Чернігівської міської ради, представники сфери культури та громадських організацій.
 
За словами ініціатора фестивалю, очільника громадської організації «Центр новітніх ініціатив та комунікації» Тетяни Винник, метою цього заходу є популяризація Чернігівщини як джерела культури Сіверського краю.
 
Передбачається, що на літературно-мистецький форум на Чернігівщину прибудуть із майже двадцяти країн європейського та пострадянського простору відомі зірки поетичної та пісенної творчості, майстри інших жанрів, в основі яких – інтеграція слова.
 
У ході наради її учасники не лише внесли пропозиції, обговорили хід та порядок запланованих заходів, але й висловили деякі зауваження стосовно окремих пунктів плану проведення зазначеного фестивалю, які слід удосконалити.
 
Однак – це вже тема чергового робочого засідання, яке передбачено провести вже з наступного понеділка.


Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю

виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: