Завантаження ...
banner

Латвія гостинно прийняла до себе діточок із Ніжинщини. Фото

Як відомо, 1 серпня діти учасників АТО вирушили з Ніжина до латвійського міста Смілтене на відпочинок. У соцмережі "Фейсбук" з'явилась інформація по перші дні перебування діточок за кордоном

Смілтене


Як відомо, 1 серпня діти учасників АТО та загиблих військовослужбовців вирушили з Ніжина до латвійського міста Смілтене на відпочинок.

У соцмережі "Фейсбук" з`явилась інформація про перші дні перебування діточок за кордоном. 

Запис Ольги Орел, який вона опублікувала на своїй сторінці:

"2 серпня 2016 року пані Ауріка зустріла дітей загиблих військовослужбовців та учасників АТО в столиці Латвії.

Не втрачаючи часу, ми вирушили до міста Смілтене, де заплановано протягом 7 днів безкоштовно для дітей пройти курс оздоровлення та психологічної реабілітації в кризовому центрі. Гостинно та привітно нас зустріла пані Люба, яка є завідуючою цього центру. Незважаючи на те, що було вже пізно, діти з радістю оглянули місцевість п'ятитисячного населення містечка Смілтене.

Відвідали неподалік кризового центра озеро. Після повернення в будиночок, де діти знаходитимуться протягом курсу оздоровлення, ми із задоволенням та апетитом пили чай, їли солодощі, домашній пиріг і просто відпочивали!

3 серпня 2016 р. пані Любов за програмою курсу оздоровлення та психологічної реабілітації вирішила нас для початку познайомити з цікавою історією, архітектурними пам’ятками латвійського містечка.

Свою подорож ми розпочали зі спортивного культурного центру, у якому облаштований спортивний зал. У приміщенні центру знаходиться кінотеатр, на другому поверсі - бібліотека. Діти ознайомилися з асортиментом літератури, побачили рівень облаштування бібліотеки, кінотеатру та спортивного залу.

Далі подорожували по вулицях чудового спокійного містечка Смілтене. Цього ж дня пані Ауріка та Любов для дітлахів організували невеликий спортивний відпочинок - гру в боулінг)))). Із великим задоволенням та старанням дітлахи навчилися грати в боулінг.

Після цього організатори кризового центру для дітей підготували сюрприз - десерт із натуральних продуктів та сік. Не втрачаючи часу, ми вирушили оглядати місцевість прекрасного містечка. Діти отримали масу задоволення та нові враження!!!

Цього ж дня пані Любов повідомила дітлахам про те, що далі ми вирушаємо до Чернігова. Діти зі швидкістю світла мчали за організатором. Виявилося, що на спеціально відведеному місці м. Смілтене знаходиться спортивний майданчик, який був придбаний в Чернігові))))."


Смілтене

Смілтене

Смілтене

Смілтене

Смілтене

Смілтене

Смілтене

Смілтене

Смілтене

Смілтене

Смілтене

Смілтене

Смілтене

Смілтене


Ольга Орел

По темі: 
Разом в далеку путь: як проводжали дітей учасників АТО до Латвії. Відео

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: