Завантаження ...
banner
banner

"Ротавірусну інфекцію в садочку № 7 ліквідовано",- Віктор Рафальський

Як повідомив Віктор Рафальський, керівник управління Держпродспоживслужби, ротавірусну інфекцію в дитсадочку № 7 ліквідовано, зокрема станом на 5 серпня в інфекційному відділенні на лікуванні дітей з садочка не було

Віктор Рафальський


Як повідомив Віктор Рафальський, керівник управління Держпродспоживслужби, ротавірусну інфекцію в дитсадочку № 7 ліквідовано.

Нагадаємо, що протягом 22-24 липня до інфекційного відділення Ніжинської центральної міської лікарні з попереднім діагнозом "гострий гастроентероколіт" було госпіталізовано 6 дітей. Усі вони - вихованці ніжинського ДНЗ №7, розташованого по вулиці Успенській.

“Станом на 05. 08. 2016 року в інфекційному відділенні на лікуванні дітей немає. Джерелом ротавірусів є людина”,- повідомив Віктор Рафальський.
 
“Для того, щоб зясувати, звідки взялась ротавірусна інфекція було проведене комісійне обстеження даного закладу спеціалістами Держпродспоживслужби, відділом Безпечності харчових продуктів та ветеринарії й відділом За дотримання санітарного законодавства.
 
На даний час на лікуванні в інфекційному відділенні Ніжинської міської лікарні немає жодної дитини. Ситуація знаходиться під контролем, приймаються всі заходи, щоб не допустити виникнення ротавірусної інфекції та інших інфекційних захворювань серед населення Ніжина.”
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: