Завантаження ...
banner
banner

Причиною отруєння дітей в дитсадку №7 стало порушення санітарних норм

Причиною спалаху ротавірусної інфекції у дитячому садку №7 стало порушення санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів. Як повідомили в управлінні Держсанепідслужби в області, на 8 серпня з лікарні виписали усіх 6 дітей, вихованців ніжинського ДНЗ №7


В Ніжині причиною спалаху ротавірусної інфекції у дитячому садку стало порушення санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів.

Як повідомили в управлінні Держсанепідслужби в області, на 8 серпня з лікарні виписали усіх 6 дітей, вихованців ніжинського ДНЗ №7, які отруїлися наприкінці липня.

"Станом на 8 серпня усіх дітей виписано із Ніжинської центральної міської лікарні. Санітарну ситуацію в дитсадку продовжує контролювати Чернігівський обласний лабораторний центр", - сказано у повідомленні управління.

нагадаємо, що наприкінці липня до інфекційного відділення Ніжинської центральної міської лікарні було госпіталізовано 6 дітей, вихованців ніжинського ДНЗ №7. У госпіталізованих було виявлено ротавірус. Перебіг їх захворювання - середньої тяжкості. Працівники СЕС провели епідобстеження за місцем відвідування дошкільного закладу і проживання хворих, відібрали проби для проведення лабораторних досліджень. Крім того, було проведено дезінфекцію у дитячому садку і за місцями проживання дітей.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: