Завантаження ...
banner
banner

"Свято меду" подарувало ніжинцям гарний настрій, хоча завітало з дощем

Фото.
Сьогодні,12 серпня, у Ніжині, біля Всіхсвятської церкви, відкрився Спасівський ярмарок, який мав символічну назву - "Свято меду"


Сьогодні,12 серпня, у Ніжині, біля Всіхсвятської церкви, відкрився Спасівський ярмарок, який мав символічну назву - "Свято меду." Незважаючи на дощ та холод, на ярмарок прийшло чимало людей із бадьорим та святковим настроєм. 

На свято з'їхались пасічники, які представили свої власні вироби та запрошували покуштувати медове частування. Ціна меду - в середньому 100 грн. за кілограм. Крім пасічників, гостей вітали ще й народні майстри, які представили свої вироби.

На початку ярмарку Анатолій Лінник привітав усіх зі святом, побажав гарно провести час та жити солодко, як і смакує мед, та власноруч, із задоволенням, продегустував медові напої та страви. 
 
Були нагороджені та відзначені пасічники. Петро Балаш, голова осередку “Братство бджолярів України” та почесний пасічник України, вийшов на імпровізовану сцену із вступним словом та запросив усіх бажаючих на солодке частування.
 
Після цього почалися танці та пісні від ніжинських талантів. Атмосфера була веселою, доброзичливою та святковою.
 
Нагадуємо, що ярмарок триватиме 2 дні, тож ніжинці матимуть ще можливість гарно провести час, відвідавши свято та покуштувавши медові смаколики. Крім цього, на захід з’їдуться представники ЗМІ Чернігівщини.


































Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: