Завантаження ...
banner
banner

Самовільно зайняв землю - маєш проблеми з прокуратурою

Прокуратурою систематично проводяться огляди земель на території піднаглядних районів, перевіряється інформація щодо земельних ділянок державної власності сільськогосподарського призначення, які не надані у власність чи користування


Прокуратурою систематично проводяться огляди земель на території піднаглядних районів, перевіряється інформація щодо земельних ділянок державної власності сільськогосподарського призначення, які не надані  у власність чи користування.
 
Працівниками прокуратури спільно з відповідними спеціалістами у галузі геодезії та картографії проведено огляди зазначених земель на території Ніжинського  району  та встановлено факти самовільного зайняття земель.
 
Так, виїздом на місцевість виявлено факт самовільного зайняття невідомими особами земельної ділянки державної власності сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 7,4 га на території Ніжинського району. 
 
За вказаним фактом місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 197 КК України.   
Досудове розслідування доручено Ніжинському ВП ГУ НП в Чернігівській області.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: