Завантаження ...
banner
banner

Студенти Чернігівщини - на шляху до модернізації

Cтудентський магістрат Чернігівщини влаштував зустріч із членами минулорічного магістрату, експертами та зацікавленими жителями міста

Магістрат


Cтудентський магістрат Чернігівщини влаштував зустріч із членами минулорічного магістрату, експертами та зацікавленими жителями міста. У порядку денному було обговорення на тему «Модернізація Чернігівщини: проекти студреспубліканців та їх відповідність реаліям сьогодення».

Під час зустрічі студенти активно почали збирати публіку за допомогою роликів про Студреспуліку. Загал мав змогу побачити відео, підготовлені не тільки магістратом нашої області, а й інших регіонів України. До вітального слова були запрошені Олександра Храмова - член студентського Парламенту України 2015 року та Максим Копистко - активіст Чернігівського осередку ВМГО «Студентська республіка». 

Студентський мер Чернігівського регіону Холявко Надія та член студентського магістрату області 2015 та 2016 рр. Зотікова Юлія презентували напрацювання та ідеї магістрату жителям міста з метою інформування містян, вивчення настрою загалу та набору нових ідейних кадрів у команду. 

Були представлені такі наймасштабніші проекти членів магістрату:
 
1. Оплата картками в маршрутних таксі
 
2. Створення додатку до смартфону з картою переміщення маршрутних таксі
 
3. Запрошення підприємців на спеціальні лекції у ВНЗ
 
4. Патрулювання міста автомобілями швидкої допомоги
 
5. Проект «Молодь»
 
6. Штрафи у вигляді виправних робіт
 
Після представлення напрацювань глядачі мали змогу поставити питання. Найбільш зацікавили публіку успішні кейси реалізації проектів минулих років, модернізація в тролейбусах та інструменти контролю за виконанням виправних робіт за правопорушення.

Дуже корисними та змістовними були коментарі та поради від Копистка Максима та членів минулорічного магістрату області.

Захід пройшов успішно, адже нам вдалося зібрати 20 зацікавлених людей, серед яких був член минулорічного магістра та призер конкурсу «Новий старт. 100 ідей для Чернігова» - Артем Веремей, а також дізнатися думку жителів щодо проектів молоді області.

Магістрат

Магістрат



Мер регіонального етапу Студреспубліки Надія Холявко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: