Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині 4-річна дитина згоріла живцем

19 серпня о 8:13 до Служби порятунку "101" у Бахмацькому районі Чернігівської області надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в селі Стрільниках

Пожежа


19 серпня о 8:13 до Служби порятунку "101" у Бахмацькому районі Чернігівської області надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в селі Стрільниках.

На місце події з районного центру оперативно прибули вогнеборці 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини в складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. На цей час вогнем був повністю охоплений дах будівлі, де зберігалося сіно.

О 8:40 рятувальники пожежу локалізували та о 9:30 остаточно ліквідували. Вогнем було знищено покрівлю та перекриття сараю. Під час гасіння вогнеборці на горищі будівлі виявили тіло 4-річного сина господарів.

Як з'ясувалося, причиною трагедії послужило те, що дитина, залишена без належної уваги дорослих, вигадала на горищі небезпечні ігри з вогнем та під час пожежі не встигла вибігти назовні.

Крім цього, сьогодні, 19 серпня, у Ніжині по вулиці Льва Толстого 33-Б на 2 поверсі квартири сталася пожежа внаслідок порушення правил поведінки з легкозаймистими речовинами власником квартири. 1 чоловік отримав опіки.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре звертаються до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду та частіше контролювати їхні розваги. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: