Завантаження ...
banner
banner

Як організують Покровський ярмарок вирішував виконавчий комітет

Сьогодні, 25 серпня, на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради обговорювалось питання щодо Покровського ярмарку

Покровський ярмарок


Сьогодні, 25 серпня, на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради обговорювалось питання щодо Покровського ярмарку, а саме, про визначення головного розпорядника та розмір плати за участь суб'єктів підприємницької діяльності.

Тетяна Гавриш доповіла, що головним розпорядником “Ніжинського Покровського ярмарку 2016” призначається ДКП “Комунальний ринок”, встановлюється новий розмір торгового місця (раніше було 5 метрів, стало - 3). Плата за місце практично не змінилася, є пропорційною площі.

При торгівлі кількома видами товарів сплачується плата за участь за вищою ставкою. Кошти братимуться безготівково або готівкою через касовий апарат.
 
У вихідні дні по вулиці Гоголя переважно надаватимуться місця лише для торгівлі майстрам декоративно-прикладного мистецтва, які мають відповідне посвідчення на товар. 
 
Крім того, визначено, що пільгова плата майстрам буде надаватися лише за 1 торгове місце. До запрошення майстрів декоративно-прикладного мистецтва Управління культури додало кандидатів у майстри, що визначається відповідним посвідченням (їм плата зменшена).


Покровський ярмарок
 

Значно збільшена плата за атракціони й батути.
 
Фестиваль національної кухні проходитиме без лікеро-горілчаних та слабоалкогольних напоїв. Фестиваль проходитиме безкоштовно за умов наявності міжнаціональних страв, костюмів та музичного супроводу.
 
Якщо на вулиці Гоголя залишатимуться вільні торгові місця, було вирішено дозволити продаж промислових продовольчих товарів, але вартість за це збільшиться. 
 
По цьогорічному Покровському ярмарку проходило вже 3 засідання, тож пропозиції були ретельно відпрацьовані.

Юлія Солдатенко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: