Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині вшанували пам’ять Дениса Яковенка

Рідні, близькі та бойові побратими зібралися 4 вересня аби вшанувати пам’ять бійця 41 батальйону Дениса Яковенка. 2 роки тому він загинув від ворожого осколка біля Дебальцевого

Денис Яковенко


Рідні, близькі та бойові побратими зібралися 4 вересня аби вшанувати пам’ять бійця 41 батальйону Дениса Яковенка. 2 роки тому він загинув від ворожого осколка біля Дебальцевого. Провести в останню путь Героя тоді прийшло більше 1000 ніжинців. 

За загиблим воїном провели службу у Всіхсвятському соборі, рідні і побратими провідали могилу Героя та поклали квіти до меморіальної дошки, яка встановлена на школі, де вчився Денис.

Демобілізовані бійці 41 батальйону згадують його як вірного товариша, який пішов на війну добровольцем та не боявся брати відповідальність на себе. Денис завжди рвався на передову і для цього перевівся у штурмову групу, був снайпером-розвідником. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

У загиблого Героя залишилася дружина і син, якому зараз 4,5 років. Рідні кажуть: він і досі перед сном звертається до батька. 
















svoboda.fm

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: