Завантаження ...
banner
banner

Знайти підробіток за 5 хвилин: жителі Ніжина шукають заробіток в інтернеті

Хоч експерти ринку праці й відмічають суттєве поліпшення ситуації з безробіттям, у невеликих містах це ще не відчувається. Зокрема, суттєвого зростання кількості вакансій у Ніжині населення поки не помітило. Тому досить багато жителів міста знаходять альтернативні шляхи заробітку


Хоч експерти ринку праці й відмічають суттєве поліпшення ситуації з безробіттям, у невеликих містах це ще не відчувається. Зокрема, суттєвого зростання кількості вакансій у Ніжині населення поки не помітило. Тому досить багато жителів міста (а особливо – молодь) знаходять альтернативні шляхи заробітку. 

Розвиток Інтернету дає багато можливостей для підробітку вдома: його допомагає шукати сервіс Kabanchik.ua, всеукраїнський онлайн-проект з замовлення послуг.

Попит на фрілансерів

Проект працює з усіма обласними центрами України. Що стосується жителів інших населених пунктів, то для них доступна чи не найбільша категорія на сайті – Фріланс. За даними експертів, з 2015 року віддалена робота є впевненим лідером на ринку праці: послуги фрілансерів замовляє велика кількість українських підприємців, власників середнього та великого бізнесу. Причина проста: робота віддаленого співробітника має більш вигідну ціну для замовника. Фрілансери – більш мотивовані спеціалісти, тому виконують завдання швидше і якісніше.
 
Найбільшим попитом в Україні користуються дві фріланс-спеціальності: копірайтер (автор текстів) та розробник сайтів. Ніжинські фрілансери співпрацюють з замовниками зі всієї країни. Щоб знайти завдання треба  підписатись на  категорії, що цікавлять та виконувати роботу в категорії Копірайтинг на сайті. Робота є для спеціалістів будь-якої кваліфікації: завдання з необхідним рівнем складності та нормальною оплатою знайдуть і мама у декретній відпустці, і студент, і професійний фрілансер. 
 
Підробляти можуть всі

Фріланс підходить не всім – це зрозуміло, тому керівництво проекту спрямовує діяльність на розширення кількості онлайн-філіалів. Зараз ніжинським майстрам пропонується знаходити вигідні завдання у Чернігові. Наприклад, замовлення на будівельні роботи, знайдене через сервіс, дозволить непогано заробити, і окупити всі витрати на дорогу з Ніжина до Чернігова.
 
Кожен спеціаліст зможе знайти прийнятні для себе умови підробітку. В Чернігові відмічають великий попит на домашніх майстрів. Цілком реально підробляти, надаючи спеціалізовані послуги. Серед найпоширеніших категорій також сантехнічні роботи, а особливо чистка каналізації, завдання  в цій категорії без проблем знаходяться на сервісі Kabanchik.ua.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: