Завантаження ...
banner
banner

Приміщення центру соціально-психологічної реабілітації можуть передати у власність обласній раді

На продовженні чергової 15 сесії Ніжинської міської ради, що відбулась 2 вересня, повернулись до проблеми аварії Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що знаходиться на Гончарній 19 А

Притулок


На продовженні чергової 15 сесії Ніжинської міської ради, що відбулась 2 вересня, повернулись до проблеми аварії Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що знаходиться на Гончарній 19 А.

Нагадаємо, що 18 липня унаслідок грози сталася аварія, тому гостро виникла проблема ремонту даху будівлі. На це, за словами депутатів, потрібно виділити близько 400 тис. 
 
Була висунута пропозиція передати дане приміщення у власність Чернігівської обласної ради для полегшення фінансового тягаря з міського бюджету.  Таким чином продовжить функціонувати Центр соціально-психологічної реабілітації, де будуть утримуватись також діти з Ніжина.
 
Було запропоновано й інший варіант: залишити його в себе, ремонтувати за власні кошти та відкрити там дитячий садочок.
 
Як відомо, Центр реабілітації дітей функціонує вже 12 років. Протягом усього періоду, за інформацією учасників сесії, Чернігівська обласна рада вкладала значні кошти на його утримання.
 
Депутати шукали альтернативні шляхи вирішення цього питання та, врешті-решт, одноголосно вирішили передати приміщення закладу у власність Чернігівської обласної ради.

Притулок

Притулок

Притулок

Притулок




Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: