Завантаження ...
banner
banner

У Ріпкинському районі чоловік застрелив свого кривдника

У ході непростих переговорів правоохоронці переконали здатися озброєного чоловіка, підозрюваного у вбивстві, який забарикадувався в своєму будинку

Убивство


У ході непростих переговорів слідчо-оперативна група Ріпкинського відділення поліції в Чернігівській області, кримінальна поліція, підрозділ спецпризначення та дільничні переконали здатися озброєного чоловіка, підозрюваного у вбивстві, який забарикадувався в своєму будинку. 

До чергової частини поліції надійшло повідомлення від жителя села Павлівки Ріпкинського району, що наочно знайомий чоловік вистрілив з рушниці в голову його брату. 
 
На місце пригоди негайно виїхало керівництво відділення поліції та Головного управління в області, районна й обласна слідчо-оперативні групи, оперативники, дільничні інспектори поліції. 
 
Для запобігання ускладнення ситуації в село прибули бійці роти поліції особливого призначення. 
 
Вже дорогою до місця злочину правоохоронці встановили особу підозрюваного та обставини вбивства. Поштовхом до трагедії стала бійка між селянами, у ході якої загиблий відлупцював підозрюваного, той же забажав поквитатися із кривдником. 
 
Спочатку чоловік стріляв вгору, а потім розрядив свою рушницю в голову опоненту. Після цього озброєний стрілець повернувся додому і замкнувся у власному будинку. 
 
Прибувши в село до оселі підозрюваного, поліція з дотриманням усіх заходів безпеки оточила його будинок і розпочала перемовини з ним та його дружиною, яка також перебувала в приміщенні. 
 
Через годину перемовин жінка повідомила поліції, що чоловік заховав рушницю в сейф та готовий здатися правоохоронцям. Після цього до помешкання увійшли бійці роти поліції особливого призначення. 
 
Чоловік сидів на стільці посеред кімнати та не чинив опору. Підозрюваний затриманий до ізолятора тимчасового утримання. 
 
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: