Завантаження ...
banner
banner

На Дніпрі зіштовхнулись два човни

Правоохоронці проводять досудове розслідування за фактом зіткнення двох човнів на річці Дніпро поблизу села Сорокошичі, що на Чернігівщині. Унаслідок аварії дві особи зазнали травм

Човни


Правоохоронці проводять досудове розслідування за фактом зіткнення двох човнів на річці Дніпро поблизу села Сорокошичі, що на Чернігівщині. Унаслідок аварії дві особи зазнали травм.

Про це повідомляє сектор комунікації головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

До чергової частини Козелецького відділення поліції надійшло повідомлення, що в районі села Сорокошичі на річці Дніпро зіткнулись два човни, в результаті чого постраждало двоє киян.
 
На місці події правоохоронці встановили, що напередодні троє мешканців Києва приїхали на риболовлю на базу «Вершина» села Сорокошичі Козелецького району. Взяли в оренду металевий човен, поставили на нього свій двигун та поплили рибалити.
 
Опівдні чоловіки помітили, як від берега на великий швидкості відійшов катер, у якому перебували двоє чоловіків. Катер прямував просто на них і нікуди не звертав.
 
За мить до зіткнення один із рибалок встиг вистрибнути з човна, іншого від удару викинуло за борт, а третій залишився всередині.
 
Після аварії чоловіки, які знаходились на катері, доставили потерпілих на берег, а вже потім чоловік, який вистрибнув з човна до зіткнення, своєю машиною відвіз потерпілих до лікарні.
 
Наразі обоє потерпілих перебувають на лікуванні. В одного з них рублена рана потиличної ділянки голови, в іншого – рвана рана лівої ноги в області стегна та ділянки ахіллового сухожилля.
 
За даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 291 Кримінального кодексу України (порушення чинних на транспорті правил), що карається штрафом до 1700 грн або виправними роботами до 2 років, або обмеженням чи позбавленням волі до 5 років.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: