Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські "газові війни" добігають кінця

Нарешті проблема з газопостачанням по вулиці Шевченка 130а зрушила з мертвої точки, адже від учора розпочались роботи по підключенню газу


Нарешті проблема з газопостачанням по вулиці Шевченка 130а зрушила з мертвої точки, адже від учора розпочались роботи по підключенню газу.

Нагадаємо, що внаслідок житлових порушень та забудовників, які нехтують правилами безпеки громадян, мешканці будинку більше тижня жили без газу. Роздратовані до крайності жителі неодноразово зверталися до відповідних органів, але проблема не мала результату.

Проте від учорашнього дня робота по відновленню газопостачання будинку розпочата, і мешканці 1 під’їзду вже мають газ, але інші квартири живуть без газопостачання, оскільки не всі жителі будинку під час підключення знаходяться вдома. Такі обставини сповільнюють роботу працівників газового господарства.

Мешканці будинку висловлюють щиру подяку за сприяння по відновленню газопостачання голові райдержадміністрації В'ячеславу Івашину, голові правління ПАТ "Чернігівгазу" Аллі Яровій, головному інженеру Ніжинського управління з експлуатації газового господарства ПАТ «Чернігівгаз» Трохименку Роману Васильовичу, бригаді робітників газового господарства.

Юлія Солдатенко 

По темі:
 "Газові війни" по-ніжинськи

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: