Завантаження ...
banner

Громадянин РФ, незаконно перетнувши кордон, помер в результаті приступу

12 жовтня прикордонники Чернігівського загону затримали громадянина Російської Федерації. Він намагався незаконно перетнути кордон, а після затримання в нього раптово погіршилося здоров’я

Кордон


12 жовтня прикордонники Чернігівського загону затримали громадянина Російської Федерації.

Він намагався незаконно перетнути кордон, а після затримання в нього раптово погіршилося здоров’я. Невдовзі затриманий помер.
 
Трагічний випадок стався вчора по обіді. Ще вранці громадянин РФ, який постійно проживає на території невизнаного Придністров’я, намагався перетнути кордон у пункті пропуску «Нові Яриловичі», однак його прикордонники не пропустили у зв’язку із діючою забороною йому в’їзду на територію України. Тому чоловік вирішив у незаконний спосіб перетнути кордон. Проте і це йому не вдалося. Громадянина РФ затримали прикордонники відділу «Добрянка» на околиці села Нові Яриловичі.
 
Згодом, після оформлення відповідних адміністративних документів, у затриманої особи раптово погіршився стан здоров’я. За ознаками, у нього стався епілептичний напад. Прикордонники відразу викликали карету «швидкої допомоги», але коли вона прибула, то лише констатувала смерть затриманого.
 
По даному факту проінформовано правоохоронці органи. Наразі тривають заходи щодо встановлення всіх обставин.


Державна прикордонна служба України
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: