Завантаження ...
banner
banner

В Гімназії №16 відбулось засідання євроклубу

27 жовтня в Ніжинській гімназії №16 відбулося засідання євроклубу «Відкриті долоні» за участю методистів та слухачів курсів Чернігівського обласного інституту післядипломної освіти


27 жовтня в Ніжинській гімназії №16 відбулося засідання євроклубу «Відкриті долоні» за участю методистів та слухачів курсів Чернігівського обласного інституту післядипломної освіти.

Учнів у національних костюмах України, Польщі, Франціі та Німеччини радо зустрічали гостей, вітаючи їх «Ласкаво просимо» різними мовами.

Директор гімназіі Градобик В.В презентувала навчальний заклад, а заступник директора  з навчально-виховної роботи Шамшуріна Є.С познайомила гостей із Радою євроклубу, їх творчою роботою.


Учні гімназії показали достатньо високий рівень знань із іноземних мов . Євроклубівці підготували проектну роботу, що скаладася з двох етапів. На першому етапі вони дізнавалися про традиції святкування Дня врожаю в різних Європейських країнах. На другому-шукали цікаві рецепти страв із яблук, що готуються у різних країнах и намагалися самі  їх приготувати.

Бути членом євроклубу - є почесним правом у гімназії №16. За активну участь у роботі євроклубу почесними грамотами були нагороджені Пархоменко Олександра, Риженко Тетяна, Сердюк Вікторія, Соболєва Валерія та ансамбль польскої пісні «Гвяздечка». Сьогодні єквроклуб поповнився новими членами,учні 6-7 класів. 
Вступаючи до євроклубу, діти складають урочисту обіцянку.

Гарні враження отримали гості,присутні в гімназії. Методист з виховної роботи інститут післядипломної освіти  М. Жирохов, методист міського методичного кабінету О. Ткачун-Пузін, керівники шкільних євкроклубів Чернігівськоі області високо оцінили роботу євроклубу, яка проводиться в Ніжинській гімназії №16.









Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: