Завантаження ...
banner
banner

Анастасію Дмитрук нагородили премією «Жінка ІІІ тисячоліття»

12 листопада відбулась церемонія вручення Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття — 2016», де була нагороджена Анастасія Дмитрук

Анастасія Дмитрук


12 листопада відбулась церемонія вручення Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття — 2016», де була нагороджена в номінації "Перспектива" Анастасія Дмитрук. Відзначимо, що дівчина - уродженка Ніжина, сучасна поетеса, яка стала відомою завдяки своєму віршу "Ніколи ми не будемо братами".

Читайте також: Відбудеться поетична вистава Анастасії Дмитрук

Даною премією нагороджуються жінки, які досягли успіху в особистому й професійному житті, займаються благодійністю, беруть участь у суспільному житті, мають особисті досягнення в науці, мистецтві чи спорті.


Анастасія Дмитрук


Для 25-річної Анастасії - це не перша поважна премія. 22 вересня цього року вона отримала Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді в розбудові України.

Нагадаємо, що 16 листопада Анастасія Дмитрук відвідає рідне місто. Поетична вистава "Розв'яжи за спиною крила" відбудеться о 19.00 в Ніжинському академічному драматичному театрі ім. М. Коцюбинського.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: