Завантаження ...
banner
banner

Танцюристи з Ніжинщини здобули перемогу в танцювальному конкурсі

Хореографічний колектив «Мрія» Ніжинської районної дитячої школи мистецтв Лосинівського філіалу (керівники Ващенко Н.І. та Ващенко Ю.В.) повернулися з перемогою


Хореографічний колектив «Мрія» Ніжинської районної дитячої школи мистецтв Лосинівського філіалу (керівники Ващенко Н.І. та Ващенко Ю.В.) повернулися з перемогою.

Призові місця на українському танцювальному конкурсі «Хореографія І» під патронатом громадської організації «Табіле Цех» Київської муніципальної української академії танцю імені Сержа Лифаря – результат кропіткої праці талановитого колективу. 

Конкурс проходив 6 листопада в Києві. У складі журі конкурсу були заслужені артисти України: Ірина Гордійчук, Тетяна Чакава, Вадим Сабодаш.



Юні танцюристи вразили суддів своєю майстерністю. І місце вибороли в номінації «Народний танець" за гопак». Посеред виступу колективу ввимкнулась музика, тому діти танцювали під оплески журі та всього залу.

ІІ місце в номінації «Естрадний танець» нагородили молодшу групу колективу за танок «Сладкоежки».

ІІІ місце посіли в номінації «Класичний танок» за танець "Чом ти пішов?".



Подяками за професійну майстерність у підготовці учасників конкурсу були нагороджені керівники хореографічного колективу «Мрія» Ващенко Н.І. та Ващенко Ю.В., які своєю наполегливою працею підняли дітей до високого рівня та привели до перемоги. 

При підготовці до конкурсу всі учасники та їх керівники відчували підтримку з боку виконуючого обов’язків директора Ніжинської районної школи мистецтв Константиненко А.С.












Читайте також:  
Анастасію Дмитрук нагородили премією «Жінка ІІІ тисячоліття»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: