Завантаження ...
banner

Студентка НДУ Ірина Шевченко виграла сертифікат на участь в шоу "Україна має талант"

12 листопада в Києві пройшов фестиваль-конкурс талантів "Гармонія душі", на якому студентка Ніжинського державного університету Ірина Шевченко виборола гран-прі: сертифікат на участь у шоу "Україна має талант"


12 листопада в Києві пройшов фестиваль-конкурс талантів "Гармонія душі", на якому студентка Ніжинського державного університету Ірина Шевченко виборола гран-прі: сертифікат на участь у шоу "Україна має талант".

Цього року на фестиваль до столиці з'їхалося понад 700 учасників з усіх куточків країни, всі вони продемонстрували високий професійний рівень. Дуже приємно, що саме ніжинська студентка змогла показати найкращий результат. Сертифікат, який Ірина отримала за перемогу на фестивалі, дає право на участь у відомому талант-шоу без попередніх кастингів.

Читайте також: Ірина Шевченко: «Я обожнюю співати, мене це надихає»
 
Ірина Шевченко - багаторазовий лауреат численних співочих конкурсів. Дівчина закінчила Сумське вище училище культури і мистецтв, нині навчається на факультеті музичного мистецтва в Ніжинському державному педагогічному університеті імені Миколи Гоголя. Пісні у виконанні Ірини транслюються по радіо "Культура".
 
Своїми враженнями від конкурсу дівчина поділилася з нами: "Головний приз конкурсу - це путівка на шоу "Україна має талант", і його подарували мені, це велика приємність для мене. Я, чесно кажучи не дуже готувалась до конкурсу, адже майже ввесь час в мене забирає навчання та участь в різних концертах, але я все ж таки наважилась, і як виявилось, дуже вдало.

Мені було цікаво послухати інших конкурсантів, адже це розвиток, і без нього стати професійною співачкою неможливо. Атмосфера на конкурсі була дуже творчою, піднесенною, адже було представлено стільки різних жанрі.!"
 
Ірина розповідає, що на фестивалі її найбільше вразила та зворушила пісочна анімація. "В цілому залишились прекрасні емоції, адже це справа мого життя, тому втома після конкурса досить приємна. Як-то кажуть, з посмішкою на обличчі, та радістю в душі".

05447.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: