Завантаження ...
banner
banner

Ірина Шевченко перемогла в міжнародному конкурсі

«Labore et zelo» - працею і стараннями. Такий заклик продовжує надихати не те що протягом років, а протягом століть. І знову ж таки – працею та стараннями студентка 4 курсу факультету мистецтв Ірина Шевченко підкорює нові й нові вершини

Ірина Шевченко, конкурс

«Labore et zelo» - працею і стараннями. Такий заклик продовжує надихати не те що протягом років, а протягом століть. І знову ж таки – працею та стараннями студентка 4 курсу факультету мистецтв Ірина Шевченко підкорює нові й нові вершини. 

Вона стала переможницею у Міжнародному конкурсі «Мелодії вічності», який проходив у місті Кролевец в номінації народний вокал.
 
 « Я не роблю нічого фантастичного – коментує свою перемогу четвертокурсниця –  стараюсь, намагаюсь розвиватись, тому що мені це подобається! Подобається пісня, я просто закохана у неї – тому й приймаю запрошення на різноманітні фестивалі, конкурси…По можливості, звичайно, адже безкоштовні або матеріальні (фінансово) доступні умови далеко не в кожному конкурсі…Із задоволенням приймаю запрошення на різні культурні заходи міста…Бог дає сили і талант, а я прагну цього не закопувати» розповідає Іра.
Але, безумовно - продовжує переможниця – одних моїх старань було б замало для перемог. Справа в тому, що саме викладачі нашого університету – дуже працьовиті  і старанні, тому що у своїй роботі «викладаються» на всі 100 відсотків! 
 
І всі мої перемоги, втому числі і « свіжу» - можна  цілком справедливо розділити порівно з моїми вчителями – особливо це стосується мого викладача вокалу Коробку Валентину Іванівну, якій я дуже вдячна, адже вона вкладає в мою душу всю тонкість музичної справи,  зовсім нещодавно я усвідомила, що пісня – це мистецтво тонкіше ніж вишивка бісером! 
Іноді буває складно, але коли ти виходиш на сцену ти забуваєш про все, неначе народжуєшся знову.  
 
Звісно мені надзвичайно приємно повернутися до рідного вищу з перемогою, голова журі конкурсу професор  Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського, народна артистка України Євдокія Колесник гідно оцінила мою підготовку. Отож, дякую Вам, мої найкращі педагоги за Ваше терпіння та підтримку! Вітаю Вас з професійним святом, адже Ви – дійсно професіонали! 

Ірина Вітман
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: