Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська молодь продемонструвала своє бачення країни Гідності

21 листопада в рамках проекту “Молодь для молоді: знай свої права, змінюй життя” у Ніжинському Будинку дітей та юнацтва відбулась навчальна гра з соціальних прав людини «Країна Гідності»


21 листопада в рамках проекту “Молодь для молоді: знай свої права, змінюй життя” від Міжнародної благодійної організації “Партнерство “Кожній дитині” у Ніжинському Будинку дітей та юнацтва відбулась навчальна гра з соціальних прав людини «Країна Гідності». 

Метою проекту є розвиток потенціалу молоді для втілення соціальних змін в інтересах соціально незахищених однолітків, представників місцевих громад шляхом розвитку навичок колективної роботи та лідерства, підвищення обізнаності про громадянські та соціальні права.

У грі взяли участь Ліга старшокласників Ніжина, учасники АТО, депутати міської та обласної ради, представники органів місцевого самоврядування, управління освіти, активна молодь вузів та професійних закладів міста.



Між собою змагалися, дискутували, показували ерудованість, знання громадянських та соціальних прав, доводили, якою має бути країна Гідності, 5 команд. 

Від кожної команди виступав один спікер, який презентував та показував переваги перед опонентами своїх стратегій соціальної політики та шляхів розвитку держави.
 
Дискусії проходили емоційно та палко. Після гри учасники обговорили та порівняли схожість ситуацій у вигаданій країні з реаліями сьогодення. 







































Юлія Солдатенко

По темі: 
У Центральній бібліотеці презентували книгу про ніжинських волонтерів

По темі: У Ніжині показали документальний фільм про події Євромайдану

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: